WebYep 2 & Ckeditor Toolbar

General discussions about WebYep
Manuela
Posts: 2
Joined: Sun Mar 11, 2018 11:27 pm

WebYep 2 & Ckeditor Toolbar

Postby Manuela » Mon Mar 12, 2018 1:23 am

Until Redactor is available I'd like to use Ckeditor with WebYep.
Activating it was no problem. I'd like to edit the toolbar (remove things), though and can't figure that out.

According to the documentation (http://cdn.ckeditor.com/) I should be adding something like

Code: Select all

 <script>
    CKEDITOR.replace( 'editor1', {
    removePlugins: 'link,insert'}
    );
 </script>

..but what do I have to put instead of 'editor1' in WebYep ? Or is there another way to solve this?

Max
Rank 4
Rank 4
Posts: 175
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:39 pm
Location: UK
Contact:

Re: WebYep 2 & Ckeditor Toolbar

Postby Max » Mon Mar 19, 2018 6:26 pm

thats a good question and I don't know
the reason I went down the CKEditor CDN route was for speed and because people won't need to configure it
I have not done any research or testing into extending ckeditor but here is a link that does explain it
https://cdn.ckeditor.com

all the best max

hargobind
Posts: 2
Joined: Sat Oct 27, 2018 9:13 am

Re: WebYep 2 & Ckeditor Toolbar

Postby hargobind » Sat Oct 27, 2018 9:47 am

I was able to make changes using the following method.

Edit the editor file:

Code: Select all

webyep-system/program/editors/rich-text-ckeditor.php


Near the very bottom you will see these lines:

Code: Select all

        <script>
            CKEDITOR.replace( 'HTML_CODE' );
        </script>


Add your config changes above the CKEDITOR line (above/below doesn't seem to matter), such as:

Code: Select all

        <script>
            CKEDITOR.config.removePlugins = 'link,insert';
            CKEDITOR.replace( 'HTML_CODE' );
        </script>


Return to “WebYep (english)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests