Page 1 of 1

Google Image search not working in Chrome

Posted: Wed Jun 12, 2013 12:39 am
by rmathes
So I just switched default browsers from Safari to Chrome. Now when I do a google image search from launchbar I get a 404 error, url not found. Works fine in Safari, breaks in Chrome. Any idea why?

a regular google search is fine, and then I can click on images and get there, just a roundabout way to do what I can do directly in Safari.

Re: Google Image search not working in Chrome

Posted: Sat Jun 15, 2013 5:58 pm
by rmathes
Well, I thought I'd post here and try to save the support guys the bother. But apparently this forum is dead.

Pity.

Re: Google Image search not working in Chrome

Posted: Sat Jun 15, 2013 10:54 pm
by sjk
Nope, this forum isn't dead. Most replies are from volunteers with higher priorities than reading and responding to every question they might be able to help with.

It's a near guarantee that unanswered posts greatly outnumber those answered on primarily peer-to-peer support forums like this one.

Re: Google Image search not working in Chrome

Posted: Sat Jun 15, 2013 11:06 pm
by rmathes
Well, given that there hasn't been ANY activity on this particular forum since my post on Tuesday, if not dead it's comatose.

Most peer-to-peer forums I use may not respond to every question but there is a reasonable amount of activity at 'em.

Re: Google Image search not working in Chrome

Posted: Sun Jun 16, 2013 7:00 am
by sjk
The LB subforums have had relatively light traffic for awhile. Little Snitch is the busy one.