Page 1 of 1

login button not showing

Posted: Fri Jun 08, 2012 12:09 pm
by darklord
I set up my first page with webyep - added the init code and then placed a richtext tag (after installing TinyMCE).

The page displays on my site no problem, but there is no login button?

I have checked whether the install is correct by accessing the webyep-system/info.php file and everything is OK.

Why is the login button not showing? And in the absence of the login button, what is the login url for my page?

Re: login button not showing

Posted: Mon Jun 11, 2012 9:38 am
by Eelco
You have to include the login button as well:

Code: Select all

<?php webyep_logonButton(true); ?>

Re: login button not showing

Posted: Mon Jun 11, 2012 12:54 pm
by darklord
Aha...right, thank you for that!

cheers

Re: login button not showing

Posted: Mon Jun 11, 2012 2:39 pm
by darklord
Well I got the padlock button and logged in...but nothing happened..got no edit/admin dialogue?

I notice in the INIT code (in the documentation) that it contains this line....

Code: Select all

$webyep_sIncludePath = "./";


Am I meant to amend this code to say where WebYep system is? It doesn't mention anything about doing this in the instructions..(I'm not using Dreamweaver, just coding by hand)

Re: login button not showing

Posted: Tue Jul 17, 2012 3:40 am
by izh
I need help!.. my log in button did not show up, even after i paste the
<?php webyep_logonButton(true); ?> code in my page. I have followed the instructions step by step, installation is ok, the info pages stated like so, the init codes is paste exactly at the beginning just before the <DOC> without any space. I am wondering what could go wrong. Can someone point me to any direction how can i troubleshoot this issue?.. TQ