Adding new Items stopped working - Resolved!

General discussions about WebYep
Post Reply
dusty khan
Posts: 2
Joined: Fri Dec 02, 2011 1:21 pm

Adding new Items stopped working - Resolved!

Post by dusty khan » Fri Dec 02, 2011 1:28 pm

I have recently uploaded some changes to an ageing site, and Web Yep was working but after the upload it appears to have broke. I can still log in and edit the existing items but I cant create, any new items and move and delete any existing. In the first upload I did create a couple of new web yep pages, and it was working until I had to re upload a couple of pages afterwards that didn't include any Web Yep code. I would be really grateful for any help, ideas and suggestions as to what might have caused this.

See link for one of the pages that have stopped working:
http://www.winesfromspainuk.com/Bars_Re ... nt-a-e.php
Last edited by dusty khan on Fri Dec 02, 2011 3:43 pm, edited 1 time in total.

marcus
Objective Development
Objective Development
Posts: 170
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:25 pm

Re: Adding new Items stopped working

Post by marcus » Fri Dec 02, 2011 2:18 pm

dusty khan wrote:I would be really grateful for any help, ideas and suggestions as to what might have caused this.

There is a script tag with an empty src attribute on the page you linked:

Code: Select all

<script type="text/javascript" src=""></script>

Whenever such an element is encountered in a web page, the browser silently reloads the page thus breaking WebYep's safeguard against "double posts".
After removing this line, everything should work again.

dusty khan
Posts: 2
Joined: Fri Dec 02, 2011 1:21 pm

Re: Adding new Items stopped working

Post by dusty khan » Fri Dec 02, 2011 3:43 pm

Thank you very much for your quick response. That has sorted the problem! :D

Post Reply