Funky code shows up

General discussions about WebYep
Post Reply
testing1
Rank 1
Rank 1
Posts: 23
Joined: Tue Oct 13, 2009 5:25 pm

Funky code shows up

Post by testing1 » Wed Mar 16, 2011 8:51 pm

Hi Marcus and Johannes,

For some reason, there's some funky code showing up at the top of the page.

I installed webyep via the online installer and added ckfinder and editor. I followed the same steps I always do, but I don't understand why that code shows up. Once I refresh the page, it goes away… why?

Any thoughts?
8)
Last edited by testing1 on Thu Mar 17, 2011 3:02 pm, edited 1 time in total.

marcus
Objective Development
Objective Development
Posts: 170
Joined: Tue Nov 30, 2010 1:25 pm

Re: Funky code shows up

Post by marcus » Thu Mar 17, 2011 12:30 pm

In short, this happens because you haven't entered a license code for this site. Under these circumstances, WebYep goes funky ;-)

testing1
Rank 1
Rank 1
Posts: 23
Joined: Tue Oct 13, 2009 5:25 pm

Re: Funky code shows up

Post by testing1 » Thu Mar 17, 2011 3:01 pm

Of course! I got one of those! thanks :mrgreen:

Post Reply