Lightbox not working at all

General discussions about WebYep
Post Reply
aliana
Posts: 3
Joined: Sun May 02, 2010 10:00 am

Lightbox not working at all

Post by aliana » Sun May 02, 2010 10:12 am

Hey,

I have installed the webyep gallery successfully but the lightbox effect is not working at all.
Here is the link:
http://www.lepacha.com/new/gallery.php

I have also created a test page with nothing but the gallery and a logon button - just to make sure the problem is not any other javascript that is implemented on the page.
The test page's link is here:
http://www.lepacha.com/new/test.php

After having compared the codes of my gallery page and the webyep gallery demo page that you have online I am clueless. Couldn't find any difference there. All links to the lightbox have been but after I uploaded the "lightbox" folder to "opt" in "programs".

Please help!
Thanks,
Jess

mgmboylan
Posts: 8
Joined: Fri Nov 06, 2009 10:12 am

Re: Lightbox not working at all

Post by mgmboylan » Sun May 02, 2010 11:59 am

In webyep system/program folder/opt is there a lightbox folder?

aliana
Posts: 3
Joined: Sun May 02, 2010 10:00 am

Re: Lightbox not working at all

Post by aliana » Mon May 03, 2010 9:40 am

Hey, thanks for your reply.

Yes, I have uploaded the "lightbox" folder to the folder "opt". And when I upload my gallery page online and then check the code I can see that it put all the lightbox references in the header and in the gallery code. So it recognizes the lightbox folder.

I even compared the code of my gallery page to the code of the gallery of the webyep demo website. It is exactly the same and I can't find any mistakes there...

I am not using any other scripts on the website which could interfere with the lightbox...

Still clueless and appreciating any feedback.

johannes
Objective Development
Objective Development
Posts: 815
Joined: Fri Nov 10, 2006 4:39 pm
Contact:

Re: Lightbox not working at all

Post by johannes » Mon May 03, 2010 6:22 pm

It's a permission problem.

See:
http://www.lepacha.com/new/webyep-syste ... ightbox.js

The web server does not output the Lightbox files - please check the permissions of all the files/folders of the Lighbox installation.

aliana
Posts: 3
Joined: Sun May 02, 2010 10:00 am

Re: Lightbox not working at all

Post by aliana » Tue May 04, 2010 1:40 pm

Yes that did it. Thank you!!

Post Reply