Problem with WebYep demo mode

General discussions about WebYep
Post Reply
peter7
Posts: 3
Joined: Tue Mar 02, 2010 10:04 am

Problem with WebYep demo mode

Post by peter7 » Tue Mar 02, 2010 10:18 am

Starting to try WebYep with its demo mode. I have installed the WebYeb system succesfully on the server and activated it. On the page I have placed some WebYep text elements. The Page open ok and I can login and open those text elements. Put the text what I have writing don't have been visibe on the page. What I'm doing wrong?

Max
Rank 4
Rank 4
Posts: 176
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:39 pm
Location: UK
Contact:

Re: Problem with WebYep demo mode

Post by Max » Tue Mar 02, 2010 12:30 pm

Hi peter is there any chance you can give a web address otherwise its a bit difficult to guess what's happening

max

peter7
Posts: 3
Joined: Tue Mar 02, 2010 10:04 am

Re: Problem with WebYep demo mode

Post by peter7 » Tue Mar 02, 2010 12:53 pm

Here you can find my try-out page: http://www.doylesails.fi/uutisia.php

Max
Rank 4
Rank 4
Posts: 176
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:39 pm
Location: UK
Contact:

Re: Problem with WebYep demo mode

Post by Max » Tue Mar 02, 2010 1:11 pm

Hi Peter
It looks like your webyep system has not got the correct write permisions
here is the report
http://www.doylesails.fi/webyep-system/info.php
if you click on How do I prepare WebYep? it tells you a short summary of what you need to do alternately the online documentation goes into this in greater depth
here is a direct link
http://www.obdev.at/resources/webyep/do ... ation.html

look about half way down at the section which starts
Preparing WebYep, enabling write access

all the best max

peter7
Posts: 3
Joined: Tue Mar 02, 2010 10:04 am

Re: Problem with WebYep demo mode

Post by peter7 » Wed Mar 03, 2010 10:12 am

thanks Max, no it works.

Post Reply