Page 1 of 1

6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Fri Dec 19, 2014 10:06 pm
by aekorps
I have my Search Templates stored in Safari as bookmarks with * in the search area. 6.1.5 and earlier it works fine. 6.1.6 treats them as bookmarks only.

'm guessing this is a bug so I went back to 6.1.5 and everything works fine. Anyone else see this issue?

Re: 6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Sat Dec 20, 2014 4:55 pm
by veke
If you look at the seed notes that's a know behavior. I've contacted the developers wishing for the previous behavior to be reinstated and gotten a reply saying it will return in some form. Stay on 6.1.5 and wait for the next version.

Re: 6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Mon Dec 22, 2014 3:28 am
by aekorps
All the search templates work the same. Why would the browser bookmarks be treated differently?

You search for the name: ie: "youtube" then hit enter and enter your search terms.

If there's no way to use them, then can I import them into the search templates of the Preferences? I have a lot of them and it's really convenient, because they sync with iCloud, whereas Search Templates do not, so they're on any computer I use.

Re: 6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Mon Dec 22, 2014 5:28 pm
by veke71
I use them the same way you do.

The only reason I can think of why it was removed is if there are non-search templete bookmarks containing * . That would mess things up for people as that would display as a search template instead of a webpage which is equally annoying to those people. I hope for an option to choose how to treat that kind of bookmarks. It is, as you mention, super convinent to have the templets sync between computers through iCloud. I also went back to 6.1.5 as I can not live without that feature. Merry christmas!

Re: 6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Mon Dec 22, 2014 5:33 pm
by aekorps
Totally, veke. 6.1.5 until they fix this.

Re: 6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Sat Jan 03, 2015 7:16 pm
by auctoris
I just updated and discovered this problem. How can I revert to 6.1.5?

Thanks

Re: 6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Sun Jan 04, 2015 2:49 pm
by veke
I've uploaded 6.1.5 to Box : https://app.box.com/s/z2u3jxoq3aqnwr089gbf

Re: 6.1.6 Won't Use my Browser Search Templates

Posted: Sun Jan 04, 2015 6:22 pm
by auctoris
Thanks!