Page 1 of 1

Worflow file not indexed by Launchbar

Posted: Thu Jul 10, 2014 11:03 am
by danielgm
I created a new workflow in Automator and placed it in the

/Users/~/Library/Services

Every other workflow in that directory gets indexed by Launchbar but not the one I added !

Re: Worflow file not indexed by Launchbar

Posted: Thu Jul 10, 2014 1:13 pm
by ptujec
I would recommend you to send stuff like that via email. You should get a response quicker that way.

Re: Worflow file not indexed by Launchbar

Posted: Fri Jul 11, 2014 11:28 pm
by danielgm
so far, not true!

Re: Worflow file not indexed by Launchbar

Posted: Sun Jul 13, 2014 8:00 pm
by danielgm
aaaah, ok it turns out Launchbar only indexes files with the .workflow extension that were setup as services in Automator, not as workflows. Duh!

Re: Worflow file not indexed by Launchbar

Posted: Wed Jul 16, 2014 3:49 pm
by kastorff
danielgm wrote:aaaah, ok it turns out Launchbar only indexes files with the .workflow extension that were setup as services in Automator, not as workflows. Duh!


LaunchBar indexes .workflow files just fine. You just need to have them stored somewhere you have LaunchBar set to index. I use LaunchBar to run Automator workflows every day.

Re: Worflow file not indexed by Launchbar

Posted: Thu Apr 07, 2016 1:10 pm
by Stussy
Yes, happend to me today!!

Launchbar only indexes files with the .workflow extension that were setup as services in Automator, not as workflow

I tryed serveral times before I found this thread.
After I switched my workflow inside Automator as service, Launchbar indexed and found it.

grrrr
best regards
Tom