I want to run Launchbar 4

General discussions about LaunchBar
Post Reply
benof
Posts: 5
Joined: Sat Sep 27, 2008 9:56 pm

I want to run Launchbar 4

Post by benof » Sun Jun 07, 2009 7:35 pm

I purchased Lauchbar 4 last year after Quicksilver became too slow. I got used to LB and fell in love with it's responsiveness. After trying the LB 5 beta, I found the clipboard feature to be less useful than PTH Clipboard (free) and decided that the upgrade to LB v5 wasn't worth the money for me. I haven't figured out how to run LB 4 and the nagging LB 5 "Buy Now" window is driving me crazy. How do I get LB 4 running again? Any help would be greatly appreciated.

ludwigschubert
Rank 4
Rank 4
Posts: 285
Joined: Fri Jun 29, 2007 5:54 pm
Location: Germany, Bavaria

Re: I want to run Launchbar 4

Post by ludwigschubert » Mon Jun 08, 2009 11:11 am

Delete LaunchBar 5 and download LaunchBar 4 here.

Regards,
Ludwig

benof
Posts: 5
Joined: Sat Sep 27, 2008 9:56 pm

Re: I want to run Launchbar 4

Post by benof » Mon Jun 08, 2009 6:10 pm

Thanks for your help Ludwig. I noticed that the Launchbar 4 link was also listed in the previous posting. I greatly appreciate your many generous contributions to the forum.

Regards,
Benof

Post Reply