prevent keyboard shortcuts for alerts?

General discussions about Little Snitch
hcientist
Posts: 1
Joined: Tue Apr 25, 2017 4:56 pm

prevent keyboard shortcuts for alerts?

Postby hcientist » Tue Apr 25, 2017 4:59 pm

Little snitch pops up over whatever i'm doing to ask if a process can ask the network. that's fine, but often i'm typing! so all of a sudden i've hit 5 keys that are all somehow affecting the little snitch dialog... so who knows what i've done to the rules at that point. can i disable keyboard shortcuts for little snitch popup somehow?

_SDK_
Posts: 3
Joined: Fri Dec 09, 2016 8:36 pm

Re: prevent keyboard shortcuts for alerts?

Postby _SDK_ » Mon Oct 23, 2017 9:48 pm

No replies to this question ???

Driving me crazy !!!

and messing up my rules in a very bad way.

first thing that happens is "allow any connection" not good.

daniela
Objective Development
Objective Development
Posts: 14
Joined: Wed Jun 21, 2017 10:08 am

Re: prevent keyboard shortcuts for alerts?

Postby daniela » Wed Nov 15, 2017 5:09 pm

Go to the Preferences > Alert > uncheck "Confirm with Return and Escape"

Note that Little Snitch ignores keystrokes for the first second after the alert appears to catch most of these accidental keystrokes.
More infos: https://help.obdev.at/littlesnitch/#/ls ... nces/alert

zomgwhat
Posts: 1
Joined: Thu Nov 16, 2017 7:20 am

Re: prevent keyboard shortcuts for alerts?

Postby zomgwhat » Thu Nov 16, 2017 7:25 am

daniela wrote:Go to the Preferences > Alert > uncheck "Confirm with Return and Escape"

Note that Little Snitch ignores keystrokes for the first second after the alert appears to catch most of these accidental keystrokes.
More infos: https://help.obdev.at/littlesnitch/#/ls ... nces/alert


This is not an adequate solution. I very frequently get alert popups that capture keystrokes, causing the duration drop-down to change. Although there's no risk of accidentally confirming an alert, I still have to check to see if the duration drop-down has changed from my default value and change it back to the default if it has. It's so incredibly frustrating!


Return to “Little Snitch General”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests