Search found 8 matches

by barktech
Mon Jun 21, 2010 6:35 pm
Forum: WebYep (english)
Topic: Data is gone.
Replies: 1
Views: 1841

Re: Data is gone - FIXED

Somehow, someway, the permissions got changed on the data folder. I set them at 777 and it now works. Go figure!

Dan
by barktech
Mon Jun 21, 2010 5:45 pm
Forum: WebYep (english)
Topic: Data is gone.
Replies: 1
Views: 1841

Data is gone.

The data has suddenly disappeared from my website at m . I can see the links in the documents file of the data folder, they appear valid. The data exists in the data folder but does not display in the web pages. This is affecting the entire site. Could someone take a look? Webyep 1.46 done in rapidw...
by barktech
Fri Mar 19, 2010 8:08 pm
Forum: WebYep (english)
Topic: CK Editor not displaying menus
Replies: 10
Views: 5457

Re: CK Editor not displaying menus

Thank you for the 1.46 update. I have updated 4 websites using the online installer, which is a great help. The update does indeed address the problems with Internet Explorer. :D

Dan
by barktech
Thu Mar 18, 2010 5:04 pm
Forum: WebYep (english)
Topic: CK Editor not displaying menus
Replies: 10
Views: 5457

Re: CK Editor not displaying menus

Any word on the release of 4.6? My clients want to use IE instead of Firefox.
by barktech
Sat Feb 20, 2010 7:16 pm
Forum: WebYep (english)
Topic: CK Editor not displaying menus
Replies: 10
Views: 5457

CK Editor not displaying menus

I have downloaded and installed ckeditor version 3.1 into the opt folder. It displays correctly in Firefox; however, in IE8 it will not display the menus. The error shows up as: Webpage error details User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0) Timestamp: Sat, 20 Feb 2...
by barktech
Wed Nov 11, 2009 2:48 am
Forum: WebYep (english)
Topic: Webyep in nested menu
Replies: 2
Views: 1757

Problem solved

OK, special note to Rapidweaver users - watch the video tutorial . My init code plugged into the prefix section of rapidweaver was taken from the tutorials on the obdev website. Don't do that! When I copied the init code from a dummy rapidweaver page previewed in Rapidweaver, all is now working. So ...
by barktech
Tue Nov 10, 2009 5:21 am
Forum: WebYep (english)
Topic: Webyep in nested menu
Replies: 2
Views: 1757

Webyep in nested menu

I have a page at http://69.27.118.196/index.php with webyep elements that works great. When I add elements to an inside page on the site at http://69.27.118.196/resources/sermons/sermons.php the webyep elements and anchor ICON do not show up. I have triple checked the code, it looks OK. Could some fresh eyes take a look at this and see what's wrong.

Thanks, Dan
by barktech
Tue Nov 03, 2009 3:07 pm
Forum: WebYep (english)
Topic: Multi admins
Replies: 21
Views: 9416

Re: Multi admins

I have just purchased WebYep and am developing a website at m that uses all the features. I uploaded version 1.45 pre1 and CKEDITOR version 3.1 and am really happy with the performance of this software. I tried using CKEDITOR with 1.50 pre 1 and does not appear to function. I need the multi-admin fe...