Code compiles but no output on GPIO

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Code compiles but no output on GPIO

Code compiles but no output on GPIO

Post by Sam » Sat Oct 22, 2016 1:15 am

Apologies if this is a stupid question, I am a n00b with V-USB and this is my first project using it.

I have been working on a very basic test program with an ATTiny 2313 micro controller intended just to connect to a PC without any functionality. The code is from a web tutorial with some slight alterations to account for my using of a slightly different crystal. The code compiles and uploads to my micro just fine, but when probing the outputs with my oscilloscope I cannot see any signals. I have confirmed the micro, psu and crystal to be good via a "blink" program, but have not yet hooked up the diodes or resistors to allow USB communication. I have confirmed my scope if properly setup by probing a different USB device.

My main code is here: http://pastebin.com/v4HuF0W8
And my usbconfig file is here: http://pastebin.com/q5t22kcZ

I am doing this development in eclipse under Linux with an AVR dragon programmer.

Once again my apologies if this is a problem and my thanks for your assistance. If you need any other information please ask. Thanks. :D

Top