v-usb circuit isn't working please help

General discussions about V-USB, our firmware-only implementation of a low speed USB device on Atmel's AVR microcontrollers

v-usb circuit isn't working please help

Postby abd_rmdn » Thu Aug 23, 2012 11:38 am

i had this problem that "variable must be const " and i made everything "const" that the compiler asked for ...next i edited all values that is related to my circuit like the f-cpu and ports numbers ...and other that are recommended in the read-me file
....but the problem is that the circuit ----> isnt working <---
i check my circuit like 200 times ..... i tried every possible circuit and still no changes ...
could it be because of the "const"...!!?!
i mean i even bought another MCU "atmega8" instead of the one i have "atmega32A".... and still nothing is working ??!
it keeps saying ::
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------"USB Device not Recognized"-------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i'm really kind of desperate right now !!....
do u have any suggestion .....?!
im not using the makeFile .... does this effects my code ....?!

p.s: im kind of sure that my physical circuit is working ...but it's kind of software thing that im missing .
hope u've got any new ideas i can benefit of ... :)
thanks in advance.
abd_rmdn
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 23, 2012 11:32 am

Return to V-USB

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests